Sony VAIO Fit Multi-Flip Roadshow

Sony VAIO Fit Multi-Flip Roadshow

Какво означава да се снимаш „наобратно”? Всичко зависи от въображението на човек и точно на това заложихме при популяризирането на новия модел ултрабук лаптопи на Sony VAIO – VAIO Fit Multi-Flip, които могат да се трансформират по най-различен начин. Всичко това бе обвързано със страхотна игра с невероятни награди, провела се на специално създаден сайт и рекламирана с помощта на Facebook.

Picture1Три промо-щанда бяха разположени в три от най-големите търговски центрове в София. Там посетители се запознаваха с възможностите на новия трансформиращ се VAIO Fit Multi-Flip лаптоп и иновативния VAIO Tap 11. Освен това, те бяха информирани и за играта на Sony, която се състоеше в това да се снимат „наобратно” на щанда, за да участват в томбола за 3 награди.

От там започваше да действа тяхното въображение – обърнати якета, аксесоари, челни стойки. Възможностите за снимки бяха неограничени, както са неограничени възможностите на новия лаптоп на Sony! Така посетителите, освен че се информираха за новия модел, си тръгваха с широки усмивки от шантавите снимки, които си правеха!

В играта взеха участие хора от най-различни възрасти – от тийнейджъри до над 50-годишни. По този начин изключително широка аудитория бе информирана за иновативния нов трансформиращ се лаптоп от Sony. Освен това, натрупаните фенове във Facebook страница могат да бъдат информирани за бъдещите промо-активности от страна на Sony.

РЕЗУЛТАТИ

  • 72 335 посетители на щандовете на Sony;
  • 12 234 демонстрации на възможностите на новите лаптопи;
  • 4933 уникални посетители на специално създадения сайт за играта www.sony-vaio.net;
  • 3648 качени снимки на сайта / участници в томболата за трите награди;
  • 629 фенове в специално създадена Facebook страница посветена на кампанията;

Последни проекти: