Nescafè 3 in 1 на On!Fest

Nescafè 3 in 1 на On!Fest

Три контроли, двама души, една количка и много забавления. По този начин нашите приятели от Nescafè 3 in 1 зарадваха своите приятели по време на уличния фестивал On!Fest, провел се в София през лятото на 2013-а година.

1234908_534065593344054_24197227_n

В продължение на два дни, стотици тийнейджъри се впуснаха в луда надпревара на територията на фестивала в търсене на трите момичета на Nescafè. Отборът се състоеше от двама души – един качен в пазарска количка и друг, който да го бута. Всяка от нашите промоутърки зарадва достигналите до тях участници с един стик от трите вкуса на марката- Nescafè 3 in 1 Classic, Nescafè 3 in 1 Cool и Nescafè 3 in 1 Strong. След като участниците събраха и трите различни вкуса, те получаваха специални награди в промо-зоната на Nescafè на фестивала.

Тази атрактивна механика направи Nescafè лесно забележимо на фестивала. Освен това, по този начин създадохме страхотно настроение у участниците в играта, а и не само – десетки други посетители на фестивала гледаха с почуда състезаващите се пазарски колички и проявиха интерес към щанда ни.

Така освен да се забавляват със страхотните атракциони на On!Fest, посетителите имаха възможност да се насладят на невероятния вкус на Nescafè в различните му форми. Той ги зареди с енергия за двата дни пълни с емоции.

 

РЕЗУЛТАТИ

  • 5 500 посетители на щандовете на Nescafè за двата дни;
  • 330 тийнейджъри взеха участие в състезанието;
  • 418 тийнейджъри попълниха въпросници посветени на това как ползват своите смартфони;

Последни проекти: