Dacia Пикник 2012 (Язовир Копринка)

Dacia Пикник 2012 (Язовир Копринка)

Усещането да караш високопроходим джип през пресечен терен е може би едно от най-хубавите за всеки един шофьор. Ние предоставихме тази възможност на собствениците на автомобили на нашите партньори от Dacia, като над 600 почитатели на марката се отдадоха на почивка и забавления на язовир Копринка.

YAS_0069Пикникът, организиран от нашия екип край Казанлък, бе насочен както към собствениците на автомобили Dacia, така и към техните семейства. Целта ни беше да създадем емоционална връзка между марката Dacia и клиентите ѝ чрез незабравимия семеен уикенд, който прекараха в компанията ѝ.

Именно заради това бяха организирани редица семейни игри, в които малки и големи премериха сили. Имаше футболен турнир, конкурс по рисуване и още много забавления за всички. Освен това, Dacia- феновете взеха участие и в конкурс за снимка със семейния си автомобил.

Освен всичко това, нашият екип се нагърби с тежката задача да изготви трасе за тестдрайв на новата Dacia Sandero StepWay. Планирането и маркировката на трасето бяха наше дело, като всички шофьори дадоха много висока оценка на автомобила.

Освен че оправдахме очакванията на Dacia България, добрите ни отношения с партньорите ни от Sony и Sonax ни позволиха да допринесем по още един начин. Със спонсорство от тяхна страна, успяхме да организираме специални игри за посетителите на пикника и да ги зарадваме допълнително.

РЕЗУЛТАТИ

  • Над 600 човека посетиха събитието
  • Зарадвахме 286 шофьори с тестдрайв на новите модели на Dacia Sandero StepWay
  • 237 ентусиасти премериха сили в семейните игри

Последни проекти: