Да се храним заедно

Coke&Food Experiential Sampling 2013

Един месец, 14 града, 75 супермаркета, повече от 227 000 семейства- това е кратката равносметка от последната промоционална кампания организирана от нас за нашите приятели от Coca-Cola България.

DSC06695В рамките на инициативата „Да се храним заедно”, нашият екип беше натоварен с нелеката задача да покаже, че щастието се крие в споделените мигове със семейството. Ние предложихме как тези моменти да бъдат още по-приятни- като се добави бутилка Coca-Cola към тях!

Успяхме да прокараме това послание през няколко различни канала- от организирането на игри на специално изградени щандове в големите вериги супермаркети, през поставянето на хангери по вратите на избрани домакинства, до осъществяването на прекия контакт с хората в магазините и по домовете им. Над 7 хиляди големи бутилки Coca-Cola бяха подарени на хора, включили се в промо предложението да закупят две бутилки от селектираните супермаркети. Взелите участие в игрите ни хора пък бяха над 15 хиляди!

Тези цифри могат само да ни радват- както радват и нашите клиенти от Coca-Cola. Фактът, че те ни избраха за техен партньор за трета поредна година в инициативата „Да се храним заедно” също е показателен за това колко доволни представителите на една от трите най-големи марки в света са от усилията, които нашият млад и енергичен екип полага.

РЕЗУЛТАТИ

  • Наши екипи посетиха и 75 супермаркети в цялата страна, където подариха повече от 7500 големи бутилки Coca-Cola на всеки закупил 2 такива бутилки
  • Създадохме 100 000 контакта на мястото на продажбата + 150 000 (Door-to-door)
  • Посетихме повече от 227 000 семейства, като осъществихме над 150 000 контакта
  • Нашите екипи изработиха и раздадоха 230 000 брандирани хангера
  • Забавлявахме се заедно, станахме приятели, предизвикахме усмивки по лицата на хиляди домакинства

Последни проекти: