Намери перфектната половинка

Coffee Mate семплинг

14-и февруари е празникът на Свети Валентин в католическия свят, но и ден на любовта и влюбените. Поради тази причина нашите партньори от Nestle пожелаха СМАРТ екипът да влезе в ролята на Купидон и да зарадва всички влюбени с техния продукт Coffee Mate, представяйки го като „перфектната половинка” на любимото им Nescafe.

Mako Siti VArna (33)Нашият СМАРТ екип създаде промоционалната концепция, механизъм и произведе униформите за промоутърите, които се превърнаха в палави Купидони. На брандираните по специален начин щандове в големите търговски вериги, нашите Купидони уцелваха всички влюбени право в сърцето и ги канеха да събират кафето с неговата истинска любов- сметаната.

Над 13 000 човека, влюбени в кафето, изпитаха насладата в хода на кампанията от това да съберат своята голяма любов- Nescafe кафето с неговия неизменен спътник в живота- Coffee Mate. Всеки закупил половинката на своето кафе получаваше подарък за своята половинка в живота- ароматна свещ във формата на сърце. Така успяхме да зарадваме над 2000 души с този скромен, но трогателен подарък, който да занесат на възлюбените си.

РЕЗУЛТАТИ

  • Провеждане на семплинга в 11 града
  • Над 13 000 контакта за периода на промоцията, при задание от 12 000
  • Над 18 000 раздадени стикове Coffee Mate за вкъщи
  • Над 2000 раздадени подаръка (свещи)

Последни проекти: