Coca-Cola Zero 2014 Experiential

Coca-Cola Zero 2014 Experiential

„Истински Кока-Кола вкус и нула калории. Опитай и повяравй!“ – това беше съобщението, което предадохме на над половин милион българи през лятото на 2014-а година, като част от experiential кампанията за Coca-Cola Zero. Нашият екип обаче не направи просто обикновен семплинг – хората получаваха възможността да избират от две кенчета Coca-Cola и да познаят дали това е оригиналната напитка

3

И наистина – над 70% от хората не познаха, че напитката, която пият, е Coca-Cola Zero, а не оригиналната Coca-Cola. Тайната беше, че всъщност и двете кенчета бяха Coca-Cola Zero. Организирането на тези дегустации беше и най-трудната част от проекта – от прикриването на етикета на кутийките с Coca-Cola, през поддържането на идеална студена температура на продукта в летните жеги в България, до връчването на голям брой награди на участниците. или Coca-Cola Zero.

Освен възможността да се уверят в истинския Coca-Cola вкус на Coca-Cola Zero, участниците получаваха възможността да изтрият скреч-карта, от която да спечелят една от три страхотни Coca-Cola награди. Над 5 000 човека си тръгнаха със специален термо-ръкав за кенче, престилка или бутилка Coca-Cola.

Локациите за кампанията бяха подбрани така, че да обхванем най-добре желаната аудитория. Това бяха супермаркети, паркове и градини, морски курорти, както и бизнес сгради в големите български градове.

 

РЕЗУЛТАТИ

  • Направихме 520 040 контакта на общо 220 различни локации;
  • Наши екипи посетиха 10 от най-големите български градове и най-популярните морски курорти;
  • Раздадохме над 5000 брандирани награди на участниците;
  • Кампанията продължи общо 1150 промо дни;

 

 

Последни проекти: