Coca-Cola Happy Energy Tour 2014

Coca-Cola Happy Energy Tour 2014

3 седмици, 6 локации, 6 незабравими концерта на турнето на Coca-Cola Happy Energy Tour 2014. Това е равносметката от тазгодишното издание на музикалната обиколка, от която ние за поредна година бяхме част.

5

Повече от 75 000 посетители, над 90% от които тийнейджъри, се насладиха на емоциите от концертите от петата поредна музикална обиколка на Coca-Cola у нас. Шест от най-големите български градове се превърнаха в музикални арени за най-популярните български изпълнители, а на финалния концерт в София гост бе неповторимият британски певец James Arthur.

Повече от 4 300 кенчета с лични послания намериха своите притежатели от специално изградените ни вендинг-машини за персонализиране на кенчета, а посланията на 155 човека бяха изпълнени на живо на сцената на Coca-Cola Happy Energy Tour. Отделно, близо 13 500 кенчета с Coca-Cola, Coca-Cola Zero и минерална вода Банкя бяха продадени по време на тура.

Около 12% от всички тийнейджъри в България, които са и целевата аудитория на турнето, посетиха концертите. По този начин посещаемостта на турнето през 2014-а година от страна на младежите надхвърли миналогодишното Happy Energy Tour с близо 9%.

Всички посетители на концертите си тръгнаха с широки усмивки и високи очаквания към следващото издание на тура през 2015-а година.

 

РЕЗУЛТАТИ

  • 76 000 посетители на концертите от Coca-Cola Happy Energy Tour;
  • 13 489 продадени кенчета Coca-Cola, Coca-Cola Zero и бутилки минерална вода Банкя;
  • 4390 персонални кенчета произведени на специалните вендинг машини;
  • 155 лични пожелания #сПесен изпълнени на сцените на концертите;
  • 9% повече тийнейджъри посетиха концертите спрямо 2013-а година;

Последни проекти: