Coca-Cola Happy Energy Tour 2012

Coca-Cola Happy Energy Tour 2012

Ежегодното музикално турне на Coca-Cola Happy Energy Tour и през 2013-а година премина през България. Неговата идея е да промотира младите български изпълнители, както и да зареди тийнейджърите у нас с „щастливата енергия” на марката.

DSC02178

Coca-Cola ни се довериха да се заемем с организирането на семплинг по време на събитията, както и да изградим анимации и атракциони преди изпълнителите да излязат на сцената. Наши екипи от общо над 120 човека се погрижиха за всичко това и предадоха енергията на марката на посетителите на концертите.

Раздадохме над 130 000 семпъла Coca-Cola в 6 различни града на България, като се погрижихме те да отговарят на Coca-Cola perfect serve изискванията- да бъдат с температура между 2 и 3 градуса. Освен това, различни атракциони забавляваха гостите на събитията до започването на самата музикална програма.

Благодарение на неуморните ни усилия, продажбите и потреблението на Coca-Cola сред основната им таргет група- тийнейджърите, се увеличи по всички показатели, според данни предоставени ни от нашите колеги от компанията.

РЕЗУЛТАТИ

  • Над 80 000 посетители на концертите и над 130 000 раздадени семпъла
  • Екип от над 120 човека се погрижиха за перфектното протичане на събитията
  • Увеличено потребление на Coca-Cola на месечна и седмична база
  • Увеличена любов към марката
  • Значително увеличение на продажбите и потреблението на Coca-Cola сред тийнейджърите

Последни проекти: