Coca-Cola Cup 2014

Coca-Cola Cup 2014

През 2014-а, за трета поредна година Coca-Cola организира своя традиционен футболен турнир Coca-Cola Cup в България. Промотирайки активния и здравословен начин на живот, марката се обърна към нас за помощ с организирането на игри за зрителите на турнирите, наречени „Купата на феновете“, както и семплинг на напитки по време на надпреварите и логистика за събитията!

1

За първи път надпреварата се проведе в 12 различни града, като в София тя продължи два дни, заради засиления интерес, както и финалният турнир в Пловдив. За него, нашият екип уреди всичко около построяването на стадиона на площад Централен в града.

Нашият екип измисли 7 забавни състезателни игри, които носеха на участниците в тях 7 различни стикера. След като футболният фен събере всички стикери, той се включваше в томбола за страхотни награди – футболни топки и специални Coca-Cola колела, а на финалния турнир те спечелиха освен това и екшън камери и лонгбордове. Така духът на активния начин на живот и спорта беше на първо място по време на турнирите не само за участниците в тях, но и за публиката.

Игрите включваха любимите на всички „Дама“, „Крачета“ и скачане на въже, но в по-модерен вариант, както и „Гигантски слалом“, „Двойно препускане“, „Състезание с чували“ и „Голеада“. По време на състезанията, наши екипи предлагаха вода и Coca-Cola за освежаване на футболистите и феновете, а за всички участници в турнирите имаше подаръци.

 

РЕЗУЛТАТИ

  • 12 надпревари в 8 различни града в България;
  • 49 582 раздадени кенчета Coca-Cola и минерална вода Банкя по време на турнирите;
  • 5180 участници в томболата с награди;
  • 210 награди раздадени от томболата;
  • 4094 раздадени допълнителни награди по време на турнирите;

Последни проекти: