Coca-Cola Connect 2014 „Ще ти го кажа #сПесен“

Coca-Cola Connect 2014 „Ще ти го кажа #сПесен“

През 2014-а година, за втора поредна година нашият екип участва в пожъналата световен успех кампания на Coca-Cola „Сподели Coca-Cola”. Този път у нас тя бе под надслов „Ще ти го кажа с Coca-Cola и #сПесен“ като фокусът бе върху това желаещите да споделят емоциите си с любимата си част от песен от сцената на Coca-Cola.

4

В хода на кампанията, нашият екип организира 14 събития в 11 различни български града и Черноморски курорти, сред които София, Пловдив, Варна и Бургас и курортите Китен и Приморско. Повече от 16 000 души посетиха мини концертите на Coca-Cola и получиха възможността да споделят емоциите си “#спесен” и с персонално кенче Coca-Cola.

Освен изпълнения на живо от Рафи Бохосян и бандата Funky Мiracle, гостите се забавляваха и със специалната ни Move машина! Там те тестваха своите танцувални възможности, като повече от 2 500 тийендйжъри показаха умения на дансинга. Машината ни бе фокусът на вниманието преди старта на самите музикални изпълнения на сцената, като движението и активният начин на живот бяха водещи в посланието ни.

Положителните емоции бяха налице и усмивките и смехът бяха неизменен партньор от турнето ни из България. Около 90% от посетилите концертите бяха на възраст между 10 и 18 години, към които бе насочена и комуникацията на Coca-Cola.

 

РЕЗУЛТАТИ

  • 14 събития в 11 български града посетени от общо около 16 500 души;
  • 10 000 раздадени информационни карти за кампанията;
  • 500 подаръка раздадени на събитията;
  • 2 500 тийнейджъри танцуваха на move машината;

  • Над 1 100 уникални кенчета направени и раздадени на сцените;

Последни проекти: