Coca-Cola Connect 2013

Coca-Cola Connect 2013

Кампанията „Сподели Coca-Cola” е доказано успешен метод, използван от нашите приятели от Coca-Cola в целия свят. През лятото на 2013-а година 30 страни в Европа, включително и България, приканваха да се „сподели Coca-Cola с приятел”, като честта да организираме това у нас се падна на нас!

Picture1

За целта на кампанията, ние рециклирахме три стари вендинг машини и ги превърнахме в малки фабрики за създаване на уникални кенчета Coca-Cola. Всеки получаваше възможността да постави уникално послание или име върху донесена от него кутийка Coca-Cola, след което да я подари на свой приятел. Така по уникален и иновативен начин искахме да кажем на хората, че е лятото е сезонът на споделените емоции и приятни мигове с близки приятели.

Наши промоутъри помагаха на посетители в писането на специално изработения тъчскрийн на машината, а един от тях бе скрит във вендинг машината и брандираше кенчетата.

Машините ни обиколиха София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и черноморските курорти, за да донесат щастието от споделянето на любимата напитка с приятели. Освен че хората споделяха кенчета с Coca-Cola, те споделяха в социалните мрежи за приятното чувство да получиш нещо направено специално за теб от някого.

РЕЗУЛТАТИ

  • 31 342 споделени кенчета на всички локации;
  • 10-те най-големи градове и черноморски курорта бяха включени в кампанията;
  • Над 280 000 души видяха машините и бяха информирани за кампанията “Сподели Coca-Cola”;
  • Повече от 31 300 уникални кенчета с Coca-Cola бяха произведени от машините;

Последни проекти: