Футболен турнир Технополис 2013 Благоевград

Футболен турнир Технополис 2013 Благоевград

„Футболът е проста игра- 22 човека гонят една топка 90 минути и накрая печелят германците” е казал легендарният английски футболист Гари Линекер. В турнира, който ние организирахме за сплотяване на екипа на магазини Технополис, обаче, победители не бяха германците, а всички служители на веригата, които взеха участие.

DSC04819Съвместно с нашите партньори от Сони, които също сформираха отбор, организирахме надпреварата през месец октомври. Арена на сблъсъците бяха изкуствените игрища в Благоевград, които ние запазихме и брандирахме специално за мега-дербитата.

Всички имаха възможност да се насладят на „прякото” отразяване на мачовете на огромния 56-инчов 4К телевизор, осигурен от Сони. Всички участници имаха възможност да тестват и фотоапаратите на технологичния гигант по време на срещите. За победителите в турнира имаше специално изработени купи и медали.

След последния съдийски сигнал на финала и награждаването на победителите, за да се доближат най-много до българските професионални футболисти, всички отпразнуваха титлата в специално запазени ресторант и бар. Така се запази усещането, че няма победени и всички се забавляваха заедно в името на сплотяването на колектива на Технополис.

РЕЗУЛТАТИ

  • 12 отбора, 120 човека
  • Сплотен и щастлив колектив на магазини Технополис

Последни проекти: