Пролетта дойде! Всичко расте и се разлиства, като печалбите на клиента ни!

Фирмено парти за Deutsche Leasing

Пролетта е сезонът в който всяко семе посято и отгледано с любов дава плодове. Именно през пролетта Deutsche Leasing България отпразнува своя 5-и рожден ден, който бе организиран от нашия екип. Официални лица, мениджъри на Deutsche Leasing от централния офис в Германия, корпоративни клиенти и партньори на компанията се отзоваха на поканите ни за събитието.

SONY DSCНа пролетна тематика организирахме и запомнящото се парти на компанията. Поканите ни към гостите на събитието представляваха специални саксии с теменужки, символ на разцъфващата пролет. Събитието бе организирано в Rainbow Plaza, заради удобното място и заради възможностите, които изчистената зала даде на нашия екип да развихри своето въображение.

Тя беше декорирана в свежи пролетни цветове, като освен това истинска трева и цветя принесоха свежест и красота на събитието. Освен обстановката, специално подбрани музиканти се грижеха за доброто настроение на гостите, сред които Вяра Пантелеева. Водещи и хостеси помогнаха всички да се чувстват като на истински рожден ден и да се насладят максимално на изживяването.

За нас беше удоволствие да помислим за всеки детайл и да станем част от незабравимия празник на нашия доверен партньор Deutsche Leasing.

РЕЗУЛТАТИ

  • 350 селектирани гости, сред които мениджъри от централния офис на Deutsche Leasing в Германия посетиха събитието
  • Брандирано събитие за корпоративни клиенти и партньори на Deutsche Leasing
  • Улеснихме комуникацията като предоставихме преводач специално за партито

Последни проекти: