У дома с Мтел

У дома с Мтел

С пускането на новата си пакетна услуга от интернет и телевизия, най-големият български телекомуникационен оператор Мтел искаше да пресъздаде домашния уют, който биха получили при използването на тяхната услуга. Именно за това те дойдоха при нас с желанието да им помогнем в комуникирането на тази идея, конструирайки приятно изживяване за клиентите на големи търговски центрове в цялата страна, както и във верига магазини „Технополис“.

3

Промоцията протече в 9 от най-големите български градове в три последователни уикенда. В моловете в София, Варна и Бургас построихме специални уютни домашни кътове. Там, сядайки като в хола у дома си, посетителите бяха информирани за предимствата и удобствата, които телевизията и интернетът на Мтел предлагат, като те им бяха демонстрирани нагледно на поставените телевизори и лаптопи.

Освен това, те бяха приканвани да отговорят на въпрос, за да получат възможност да участват в томбола с три вида големи награди. Повече от 13 000 участваха в томболата за спечелване на кафе машина, таблет или телевизор, а победителите в нея бяха общо 64 души.

В търговската верига на магазини „Технополис“ нашите екипи също информираха посетителите за новите възможности на пакетната услуга на Мтел. Близо 4 000 демонстрации бяха направени в домашните кътове в моловете, а общо около 55 000 души получиха информация за новата услуга на Мтел в търговските центрове и в търговската верига „Технополис“.

 

РЕЗУЛТАТИ

  • 9 града бяха част от промоцията;
  • 3919 демонстрации;
  • 13 344 раздадени карти за томболата;
  • 54 939 хора бяха информирани за новата услуга на Мтел;

Последни проекти: