Супер Боб- син език

Супер Боб- син език

С пускането на пазара на офертата Супер Боб на нашите партньори от Мтел през лятото на 2013-а година, те поискаха от нашия екип да им помогне с промотирането ѝ, за да достигне тя до максимално голям брой хора.

SONY DSCТъй като услугата предлага на клиентите голям брой безплатни минути за разговори, от които може „да ти посинее езика” от говорене, ние решихме да обясним това на хората по един креативен начин- като оцветим езиците им в синьо! А какъв по-добър начин за това през горещите летни месеци от любимия на всички през този сезон сладолед.

Локациите за промоцията бяха специално подбрани- големите търговски центрове в София, централните части на големите градове и морските курорти, както и на плажа в една от най-популярните дестинации- Лозенец.

След като получат безплатен син сладолед с обяснение на промо офертата върху неговата опаковка, хората бяха снимани и техните снимки публикувани в специално изградено Фейсбук приложение на страницата на Боб в социалната мрежа. След това те имаха възможност да разпространяват снимките си, като в края на промоцията тези с най-много харесвания получиха титлите „Супер Боб крал”, „Супер Боб кралица” и „Супер Боб екип”, придружени от награда мобилен телефон.

РЕЗУЛТАТИ

  • Наши екипи раздадоха сладоледи в 14 различни града
  • 21 000 раздадени сладоледа
  • 19 514 контакта във всички градове
  • 13 178 качени снимки във Фейсбук (преизпълнен таргет с 3 000 над уговорения брой)
  • 10 000 нови харесвания на страницата на Боб във Фейсбук

Последни проекти: