Семинар на Sony за пролет 2013

Семинар на Sony за пролет 2013

За да могат най-добре да убедят хората в качествата на своите нови продукти, нашите партньори от Сони се обърнаха към нас с молбата да им помогнем. Екипът ни реши да обърне специално внимание на търговските експерти в големите вериги в България и да ги информира за новите продукти на технологичния гигант на специални семинари, за да може сами да се убедят в предимствата им.

”DSC09178″Над 280 търговски експерти от най-големите български фирми, дистрибутори на Sony, посетиха семинарите ни и бяха информирани за последните модели от всеки вид техника, който Sony предлага- от фотоапарати, през камери, до телевизори. По този начин те вече можеха да предадат най-добрата и подробна информация на клиентите в техните вериги и да ги убедят в качествата на моделите.

Екипът ни осигури локациите в различните градове и брандира залите за тренинга на гостите. Освен това, организирахме два забавни фотоконкурса за експертите, като победителите получиха брандирана раница Sony.

Освен за това, ние подсигурихме и усмихнатите хостеси, които отговаряха на въпроси и напътстваха гостите на събитието.

РЕЗУЛТАТИ

  • Повече от 280 търговски експерти от вериги магазини Техномаркет, Технополис, Зора и Сони Център посетиха семинара
  • Гостите тестваха продуктите и получиха ценна информация относно цените, техническата спецификация и всички детайли, които ги вълнуват

Последни проекти: