Промоутърите на Сони

Промоутърите на Сони

Добре обучената и квалифицирана търговска сила е в основата на всеки един успял бизнес, но е и най-голямото предизвикателство за него. Именно заради това нашите партньори от Сони поискаха от нас да им помогнем с намирането и обучаването на кадри, които да представят марката им в търговските вериги Техномаркет и Технополис.

Diana TakovaС тяхна помощ ние подбрахме и след това обучихме над 30 човека, които да представят марката в четирите най-големи града в България. Успяхме да създадем един екип, който обича и харесва марката, за която работи и благодарение на синергията, която изградихме, вече четвърта година той дава отлични резултати.

Нашият екип се грижи за търговските и продуктовите обучения на търговските представители. Освен това, организираме и тиймбилдинги за служителите, които също допринасят за положителната нагласа спрямо марката, която представляват.

Радваме се, че можем да подсигурим качествени постоянни консултанти за Сони, които редовно получават най-високи оценки от проучвания с тайни клиенти, както и от доклади на външни независими агенции.

РЕЗУЛТАТИ

  • 32 обучени търговски представители на постоянен трудов договор
  • Присъствие на екипи в търговските вериги в София, Пловдив, Варна и Бургас
  • 4-годишно ползотворно партньорство със Сони
  • Положителни оценки от независими проучвания

Последни проекти: