Представяне на Vaio Fit Multi-Flip

Представяне на Vaio Fit Multi-Flip

Sony Vaio Multi-Flip, последният модел лаптопи на нашите партньори от Sony, се характеризира с изящество, гъвкавост и свобода на движението. На тези му характеристики се базира и създадената от СМАРТ екипа концепция за представянето му, а именно „оригами“ – традиционното древно японско изкуство, състоящо се в изработването на прекрасни фигури от листове хартия без употреба на лепило или ножици.

DSC04727СМАРТ екипът ни превърна Музея за съвременно изкуство в София в остров на японската култура за представянето на иновативния хибриден компютър на технологичния гигант. Стотици ръчно изработени оригами оживяха в залата, а наши промоутърки, облечени в рокли-оригами, помогнаха за представянето на Sony Vaio Multi-Flip продуктите и разясняваха техните впечатляващи характеристики.  Ние донесохме микрофон и говорители, за да може всички гости да чуват перфектно представянето, а два 55-инчови телевизора бяха използвани за презентацията.

Новите модели бяха представени лично от продуктовия мениджър за VAIO в България Иван Андреев пред събралите се над 50 гости. Освен хибридния Vaio Fit Multi-flip лаптоп, той показа и най-новия PC таблет на компанията- Sony Vaio Tap 11. След презентацията, гостите получиха възможността да тестват компютрите и сами да се уверят в иновативните им способности.

Гостите на събитието си тръгнаха впечатлени от новите попълнения в гамата на лаптопите на Sony и със скромен, но изпълнен със значение подарък – кутии със специално подбран „цъфтящ чай“, символ и пожелание за процъфтяване и просперитет в отношенията между журналистите и домакините на събитието – Sony Bulgaria.

РЕЗУЛТАТИ

  • Над 50 гости посетиха събитието
  • Общо 22 публикации в различните медии за събитието
  • Общ AVE (рекламна пазарна цена на написаните за събитието публикации) 11 360 евро

Последни проекти: