Представяне на новите челни товарачи на Volvo

Представяне на новите челни товарачи на Volvo

Шведският автомобилен гигант Volvo – един от лидерите на българския пазар за тежка техника, и техните представители в този сектор у нас „Сигма България“ представиха най-новите си челни товарачи EC18C, L50G, BL61B и BL71B. Това стана на специално събитие организирано от нашия екип в Пловдив в средата на месец юни.

DSC00166

Ключови търговски представители на фирмата бяха поканени, за да се уверят сами в качествата на най-новите придобивки в арсенала на Volvo. Те получиха подробна информация за челните товарачи на специално организирана презентация, а след това получиха и нагледна демонстрация на способностите на новите модели при полеви условия. За целта локацията беше специално избран плац, на който да може новите машини да разгърнат пълния си потенциал.

Специален кетъринг беше осигурен за гостите на събитието след демонстрациите. Всички присъстващи дадоха високи оценки за новите модели на Volvo и тяхното презентиране. Специален гост и говорител на събитието бе представител на шведския гигант, пристигнал от Франция за представянето.

 

РЕЗУЛТАТИ

  • 110 ключови търговски представители бяха поканени на събитието;
  • Много високи оценки от присъстващите за организацията и получената информация;
  • Демонстрирани бяха качествата на 4 от новите челни товарачи на марката;

 

Последни проекти: