1 милион контакти- нямате проблем!

Най-големият семплинг правен в България- Ариана Радлер

С гордост можем да заявим, че ние стоим зад най-големия семплинг, правен някога на българския пазар. За 4 месеца успяхме да направим 1 милион контакта за нашите партньори от Загорка и техния летен продукт Ариана Радлер.

Попитаха ни дали можем да направим подобна активност на територията на цялата страна за толкова кратък период от време и да доставим тези резултати. Ние без да се двоумим се нагърбихме с нелеката задача да представим на вниманието на всеки шести пълнолетен българин новия вкус на Радлер през лятото на 2013-а година.

SONY DSCСМАРТ екипи в 22 различни града на страната положиха усилия, за да може всеки да опита от освежаващия вкус на нискоалкохолната напитка на Ариана с аромат на лимон или грейпфрут. Това стана по три различни канала- раздаване на семпъли от врата на врата, в търговските вериги и на специално конструирани щандове на ключови места в градовете, подчинени на лятната тематика.

Всички кенчета, които достигнаха до потребителите, бяха задължително охладени между 3 и 5 градуса- нещо изключително трудно постижимо в полеви условия, и се раздаваха отворени, придружени от информация за продукта. Всички хора, докоснали се до Ариана Радлер, бяха очаровани от свежия вкус на напитката и бяха приятно изненадани от разхлаждането в горещото време.

РЕЗУЛТАТИ

  • Всеки шести пълнолетен българин опита Ариана Радлер
  • Модерна дистрибуция- 17 града и над 230 000 контакта
  • „От врата-на врата”- 18 града и повече от 300 000 контакта
  • Семплинг на оживените места в 22 града и повече от 470 000 контакта с потребители от целевата група
  • Много настроение и вдигане на позитивния имидж на компанията и марката на Ариана

Последни проекти: