Ариана Радлер розов грейпфрут – двойно повече свежест

Ариана Радлер розов грейпфрут – двойно повече свежест

През лятото на 2014-а година нашите приятели от Загорка пуснаха новата си плодова бира Ариана Радлер с вкус на розов грейпфрут. Наша задача бе да я представим пред любителите на този тип напитки в България по двойно по-свеж начин, тъй като и новият вкус бе с двойно повече свежест.

2

Успяхме да достигнем до хората както докато се разхождат по забързаните улици на своите градове, така и в най-натоварените супермаркети, където пазаруват. Демонстрирахме новия свеж вкус на Ариана Радлер на над 470 000 души в 22 различни населени места на България. На откритите локации нашите екипи разполагаха и със специални брандирани Ариана Радлер велосипеди, с които внасяха допълнителна доза свежест в ежедневието на минувачите.

СМАРТ екипите ни застанаха зад специално конструирани барове в паркове, градини и магазини, и раздаваха отворени кенчета с Ариана Радлер или пластмасови чаши с освежаващия продукт. Всеки получен семпъл отговаряше на изискванията за температура и бе охладен до между 3 и 5 градуса.

Въпреки относително лошото време през летните месеци у нас, екипите ни постигнаха високи проценти на раздадени семпъли спрямо предварително планираните такива. Те достигнаха до 88% в парковете и на оживените места в големите градове и 79% в големите търговски вериги.

 

РЕЗУЛТАТИ

  • 477 444 направени контакта за цялата кампания;
  • Общо 455 промо дни нашите екипи бяха на своите постове;
  • В 14 града имаше промоция в магазини, а в 22 в паркове, градини и други оживени места;
  • 90% от семплираните хора заявиха, че Ариана Радлер е наистина много освежаваща лятна напитка;

Последни проекти: