DJ-ът-дизайнер на Smart

DJ-ът-дизайнер на Smart

DJ-ът-дизайнер на Smart

Той е иновативен. Интересува се от нещата от и за живота. Много.  В музикалния свят се подвизава с псевдонима Artone, а в офиса като Живко. Освен, че диджейства в доста нощни клубове в София, той е изкусен майстор на Photoshop. Вярва, че човек може да постигне всичко, стига да го желае силно. И именно за това всеки ден предизвиква себе си, за да провери възможностите си.

Завършва електроенергетика и електрообзавеждане на кратко ЕЕЕО…. Ео, точно така не се учудвайте, нали това е бъдещето. Помоли ни да го последваме във Facebook, LinkedIn, vimeo, soundcloud и още нещо, но го забравихме. И именно за това решихме да му зададем няколко въпроса за “Добре дошъл”. За свещената брада, за клиентите, за Волтрон, за София, за Ницше и още много неща, за които Живко ни разказва.

Позиция в Smart: Арт-директор

Хоби: Да чета комикси и стари учебници по физика, да трупам знания, да правя музика, събирам плочи, да обикалям планината

Зодия: Лъв

Първи впечатления от работата и хората тук: Smart е глътка свеж въздух! Присъства колективното съзнание /отборната игра, което обикновено липсва по нашите географски ширини.

Втори впечатления от работата и хората тук: Абе не е лошо…или както моя учител би казал “Лошо, а, бе е не, Мм!”

Любимо занимание преди работа: Да чета Ницше…или да правя лицеви опори, или просто „да се огледам в очите на любимия човек“, което в моя случай е просто да се огледам в огледалото (звук-от-удър-на-камшик)!

Любимо занимание по време на работа: Моята работа!

Любимо занимание след работа: Да вървя по брега на морето и да се взирам в залеза…или просто да се видя с приятели, да слушам музика или да усещам София под краката си (I ♥Sofia).

Клиентите искат: Това, което не знаят, че искат!

Ние искаме: Да превземем света! …Или само Бруклин.

Клиентите и ние ще: Сформираме Волтрон!

Най-важното качество в твоята работа: Свобода на мисълта, креативност, въображение… или просто всичко тривиално, което всеки артист би казал.

Качеството, което ти цениш най-много в себе си: Брадата…И това, че съм адаптивен. Както е казал дядо Дарвин –  “Не оцелява най-силния вид, нито най-интелигентният, а най-адаптивният“.

Качеството, което цениш най-много в колегите: Сговорчиви са, винаги са усмихнати и се
смеят на шегите ми, което е странно.

Качеството, което цениш най-много в приятелите: Това, че ме търпят с моя „свободолюбив характер“ (или по-друг начин казано, малко си падам темерут).

За целите, които преследваш:

Най-краткосрочната ти цел е днес да завършиш… репродукция на Мона Лиза във фоайето на Сикстинската капела…или просто да успея да завърша всички задачи за деня.

В дългосрочен план си замислил до другата година дазавърша дебютния си албум, да събера липсващите плочи от дискографията на Naked Music Recordings, евентуално да направя ремонт вкъщи и да стъпя на Луната…или поне в Хелзинки…или просто да отида до село. (хм…последното ми изглежда най-постижимо)


Последни публикации:

Leave a Comment

Post