Кариери

СМАРТ- екипът

Ние в СМАРТ Комуникейшънс държим изключително много на СМАРТ екипа и правим много внимателна селекция. Нашият екип е главното действащо лице, което презентира марките на нашите клиенти. Именно заради това, да станеш част от семейството на СМАРТ е голяма отговорност, но и привилегия. Екипът и отборната игра е причината ние да сме №1.

СМАРТ Комуникейшънс предлага много приятна атмосфера, защото за нас работата е удоволствие и ние сме отдадени изцяло на нея. Всички наши служители са тук, защото обичат работата си и са готови да дават 110% от себе си за нея. Компанията ни предлага развитие и израстване на тези, които покажат със своите действия, че го заслужават. Нашите служители са с изключително дълъг престой, защото знаят, че усилията им са оценявани и не остават незабелязани. Средната възраст на екипа ни е 27 години, което предполага една динамична и стимулираща работна атмосфера.

Работа за промоутъри

Ние сме вероятно най-готината компания в България за млади и мотивирани хора, които искат да започнат да работят възможно най-бързо. Имате чар и искате да представлявате лидерите на пазара. Искате да се учите и общувате с хора. Търсите интересна работа, в която всеки ден да се случва нещо ново. Обичате да се усмихвате и забавлявате през свободното време. Смарт Комуникейшънс е мястото, където ще намерите всичко това.

Вие сте: Ние предлагаме:
•          амбициозен млад човек над 18 години
•          с перфектни комуникативни умения
•          с приветлив външен вид
•          с позитивно отношение
•          с достатъчно свободно време и желание за постоянни   ангажименти
•          интересна и отговорна работа
•          гъвкаво работно време
•          индивидуално обучение по всеки отделен проект
•          граждански или трудов договор
•          екип от млади и усмихнати колеги и много забавления

Работа за стажанти

Вие сте студент в областта на маркетинга, връзките с обществеността или рекламата и искате да се потопите в истинска професионална среда? Смарт Комуникейшънс е мястото където можете да направите това. Нашият екип от експерти ще ви обърне специално внимание, за да можем да ви предадем нашия опит и да ви насочваме във всяка една стъпка. Ако се представите на високо ниво, дори можем да ви предложим и постоянна работа. За повече информация и запитвания можете да изпратите имейл на адрес jobs@bgsmart.com или да използвате формата за контакт на сайта.

Свободни позиции:

Ако смятате, че сте подходящ кандидат, изпратете Вашата автобиография на jobs@bgsmart.com, дори в момента да няма обявени свободни позиции.