За нас

Ние сме…

Смарт Комуникейшънс. Ние сме най-динамично развиващата се маркетинг агенция в България през последните 10 години, работеща основно в областта на промоционалния маркетинг. Вярваме, че правилно изградените комуникации постигат реални, измерими и дългосрочни резултати. Ние сме създадени с Мисия. Нашата Мисия е да бъдем Вашия надежден партньор, с когото да преодолявате предизвикателствата и да постигате резултати. По този начин ще можем заедно да градим успеха на Вашия бизнес.

Ние притежаваме…

diagram

Експертни качества, които са резултат от натрупан в международни компании богат опит. На тях дължим нашата гъвкавост, компетентност и усет към желанията на клиентите ни. Комбинирайки Вашите способности с нашите качества, ние ще се превърнем в екип, който заедно ще може да достави така нужните добри резултати за всеки бизнес.

Креативни идеи. Вярваме, че те са най-могъщата сила, защото разкриват нови територии, неизследвани до този момент на пазара. Ние не разчитаме на стереотипи и клишета. Работим неуморно, за да Ви предложим конкретни, уникални решения, които да отговарят най-добре на Вашите амбиции и нужди. Така ще се справим заедно с предизвикателствата в бизнеса.

Умения за ползотворно сътрудничество с други компании. Това ни позволява да създаваме креативни промоции, съобразени с Вашите потребности. Екипната работа винаги е била една от най-важните и най-силните черти за нас. Освен, че умеем да се справяме с трудностите, винаги поставяме комуникацията с клиентите на първо място. По този начин гарантираме съгласуваност на действията за постигане на максимално добри резултати.

Info Graphic

Ние работим…

… за Вашата марка и имаме сериозен ангажимент към нея. Всичко което сме способни да направим за Вас се дължи на умението ни да виждаме през Вашите очи и да предвиждаме потребителските нагласи и очаквания към марката.

Работим за ефективност на разходите Ви. Нашият опит ни позволява да създаваме успешни кампании, съобразени със спецификата на българския пазар. Всичко това води до качествени, резултатни промоции, които позволяват да оптимизирате Вашите разходи и повишена възвращаемост на направените инвестиции.

Гордеем се, че съумяваме да създадем дългосрочни партньорства. Ние вярваме в сътрудничеството. То е нашата гаранция за успех. Съчетавайки нашата страст, креативност и опит с Вашите цели, стремежи, за да изградим възможно най-ефективните кампании и да посрещнем всички предизвикателства.

Мениджърски екип

Генерален мениджър

DSC_MITKO

Димитър Радев

15 години опит в маркетинга, голяма част от които в сферата на бързооборотните стоки.  Богат опит на ръководни позиции в  British American Tobacco – Bulgaria и Нестле – България.

Изпълнителен директор

DSC_RADA

Рада Илиева

Повече от 12 години опит в областта на маркетинга, 9 от които на мениджърски позиции. Преди да стане част от екипа на Смарт Комуникейшънс, Рада е маркетинг мениджър на най- големия европейски производител на домакински уреди- Indesit. Отговаря за пазарите в България, Сърбия и Македония.

Рада има и богат опит в управлението на проекти, придобит по време на работата й в Sofia Land.