Екип

Благодарение на неговите умения и професионализъм, ще изградите специална връзка между Вашата марка и потребителите.

Нашият екип е  изцяло отдаден на Вашия успех. Ние можем да Ви предложим перфектно изпълнение на всяка промоционална идея за Вашата марка. Това е нашата гаранция, че всички Ваши проекти ще са добре планирани, таргетирани и ориентирани към постигане на максимален резултат. Да бъдем Ваш партньор в развитието на бизнеса Ви и да постигаме най- добрите резултати- това е нашето призвание. Ние сме екип от талантливи професионалисти, инициатори на идеи, промени и решения в своите области. Предлагаме бързи и качествени решения, умеем да водим диалог и можем да разширим хоризонта за нови възможности. Поставяме си високи цели и умеем да ги надскачаме. Ние можем да направим невъзможното- възможно!

smart-team

Управленският ни екип е перфектната комбинация от професионалисти в маркетинга и продажбите. Мениджърите на Смарт Комуникейшънс са експерти с доказан опит на ръководни позиции в международни компании. Притежават аналитични умения, характер и емоционална интелигентност, които им помагат за постигането на впечатляващи резултати.

Творческият ни отдел изготвя концепциите и създава всички необходими промоционални материали за Вашите активности, като спазва стриктно специфичните изисквания на всяка марка за нейното позициониране.

Промоутърският ни екип се състои от над 3000 млади, обучени и ентусиазирани професионалисти в над 20 града в страната. Внимателно подбрани според спецификата и изискванията на бизнеса Ви, те са най-добрият посланик на Вашите марки. СМАРТ промоутърите преминават специално обучение, за да постигат максимално въздействие и влияние за Вашата марка в точките на продажба. Промоционалните ни екипи изпълняват всички промоционални активности професионално, гъвкаво, ефективно и с много хъс за постигане на максимални резултати.

Собствените ни логистични ресурси са гаранция, че ще отговорим на индивидуалните и специфични изисквания на всеки проект с максимално гъвкави, бързи, конкретни и ефективни решения и стратегии.

Главни действащи лица

Светослав Егоров

Светослав Егоров

Мениджър “Връзки с клиенти”
Венера Калева

Венера Калева

Старши Експерт “Връзки с клиенти”
Венета Атанасова

Венета Атанасова

Арт Директор
Момчил Янков

Момчил Янков

Мениджър работа на терен